Du er ikke bundet til hverken os eller andre,
for du kan selv logge ind og redigere alt indhold

Med WordPress har du fuld kontrol

CMS-systemet WordPress

KanKom Online laver responsive hjemmesider i CMS-systemet WordPress.

Vi vælger altid et mobilvenligt design, og du har selv fuld kontrol over indholdet.

Mobilvenligt design

Hos KanKom Online har vi valgt at designe hjemmesider i CMS-systemet WordPress, og vi vælger altid et responsivt designtema, så hjemmesiden ser godt ud på alle skærmstørrelser – også mobilskærme.

Det er den mest brugervenlige løsning, og samtidig er det mobilvenlige design med til at forbedre din hjemmesides placering i Google og andre søgemaskiner. Her får mobilvenlige hjemmesider nemlig bedre placeringer end ikke-mobilvenlige hjemmesider inden for samme emnefelt.

Du har fuld redigeringskontrol

WordPress har den fordel, at det er et CMS-system, hvor du selv kan logge ind og redigere alt indhold. Dermed har du selv fuld kontrol over siden og behøver ikke at købe dig til hjælp, hver gang du vil opdatere din prisliste eller udskifte et billede!

Basal WordPress undervisning medfølger

Uanset hvilken af vores hjemmesidepakker du køber, så medfølger der altid muligheden for lidt basal undervisning i WordPress.

Det er naturligvis helt frivilligt, men hvis du ikke tidligere har arbejdet med WordPress, kan du spare meget tid ved at få et par redigeringstip med på vejen. Så er du godt klædt på til at arbejde videre med din hjemmeside på egen hånd.

        

CMS
Content Management System
Indholdsstyring
Vedligeholdelsessystem

…kært barn har mange navne