Vi SEO-optimerer din hjemmeside,
så din virksomhed lettere bliver fundet
i Google og andre søgemaskiner

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering (SEO)

KanKom Online SEO-optimerer alle indholdssider på din hjemmeside.

Så bliver din virksomhed lettere fundet på Google og andre søgemaskiner.

Alle sider bliver SEO-optimeret

Hos KanKom Online lægger vi vægt på at aflevere et godt produkt, og derfor indgår SEO-optimering af alle indholdssider i hver eneste af vores prispakker.

En vigtig forudsætning for, at en hjemmeside opnår gode placeringer i søgemaskinerne, er nemlig, at hver eneste indholdsside er opbygget på en SEO-mæssig god måde.

Vi sørger for, at designstrukturen på din hjemmeside ikke spænder ben for dig SEO-mæssigt. Derefter er det op til dig selv at arbejde videre med den løbende SEO-optimering ved fx at skaffe indgående links, og dette arbejde bør i princippet foregå non-stop i hele hjemmesidens levetid.

Vi kan altså skabe et solidt SEO-fundament for din hjemmeside, men vi kan IKKE garantere dig en topplacering i søgemaskinerne. Og møder du et firma, der vil garantere en topplacering, så skynd dig at gå i en stor bue uden om! Garantier inden for søgemaskineoptimering (SEO) er nemlig helt umulige at udstede, da topplaceringer afhænger af hundredvis af individuelle faktorer – både på din egen hjemmeside og på de hjemmesider, som linker til dig.

SEO
Search Engine Optimization
Søgemaskineoptimering

…kært barn har mange navne