Grib telefonen eller send en mail -
så er du allerede et skridt nærmere
en helt ny og frisk hjemmeside

Lad os tage en snak

Bag om KanKom Online

Jeg hedder Jonas Temløv, og foruden at eje firmaet er jeg også stemmen, du får i røret, når du ringer til KanKom Online. Jeg har en baggrund inden for webdesign, medieformidlet kommunikation og salg/marketing – tag evt. et kig på min personlige LinkedIn-profil.

Jeg tager mig selv af al kundekontakt og det meste webdesign, men til nogle opgaver samarbejder jeg med et bredt netværk af kompetente freelancekollegaer. Fx til oversættelse, databaseprogrammering eller grafisk design.

Jonas Temløv
webdesigner og ejer

Lad os tage en snak

Hold dig endelig ikke tilbage fra at ringe – det er helt uforpligtende. Det kan være svært at få nuancerede detaljer med i en mail, så grib telefonen og lad os få en god dialog om din kommende hjemmeside.

Hvis du har det bedre med at skrive en mail, er du naturligvis meget velkommen til at gøre det – se mailadressen i bunden af siden.

Jeg ser frem til at høre fra dig.